Auto onderhoud bij Autobedrijf Axiradius

Goed onderhoud aan uw auto is van groot belang. Met een regelmatige auto onderhoudsbeurt voorkomt u onaangename en dure verrassingen. Auto Axiradius biedt professionele en vakkundige service voor uw auto. Hieronder kunt u lezen waarvoor u bij ons terecht kunt.

Complete onderhoudsbeurt voor uw auto

U kunt bij garage Axiradius terecht voor onderhoud aan auto’s van alle merken, typen en bouwjaren. Wanneer u kiest voor een complete onderhoudsbeurt bij Auto Axiradius, kiest u voor totale ontzorging. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Kleine beurt

Bij een kleine beurt controleren wij alle vitale functies van uw auto. Hierbij kunt u denken aan de banden, uitlaat, accu, schokdempers, lampen en remmen. Uiteraard vullen wij de vloeistoffen aan en verversen of vervangen wij de olie en het oliefilter. U kunt vervolgens weer met een gerust hart de weg op.

Grote beurt

De onderhoudsspecialisten van Auto Axiradius controleren bij een grote beurt alle belangrijke onderdelen van de auto en de motor. Indien noodzakelijk vervangen wij in overleg met u de onderdelen.

Airco-onderhoud

Goed voor uw eigen gezondheid, maar zeker ook voor die van uw auto. Een auto met airco heeft echter ook regelmatig onderhoud nodig. De aircoservice van garage Axiradius voorziet in een grondige controle van het complete aircosysteem. Lees meer over de werking van de airconditioner, of over belangrijke tips om de airco optimaal te laten presteren.