Kleine en grote auto reparaties alle automerken

Heeft u een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een beschadigde ruit, een piepende snaar – het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. U  kunt bij auto Axiradius ook terecht voor diverse ingewikkelde en uitgebreide auto reparaties zoals het vervangen van een distributieriem, reviseren van een Turbo of zelfs uitwisselen van een complete motor.

Auto Axiradius repareert uw auto deskundig en zorgt ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden. Auto Axiradius maakt uitsluitend gebruik van originele- en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Bovendien zorgt auto Axiradius ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Onderdelen

Auto Axiradius monteert bij het onderhoud en reparaties enkel 1e kwaliteit onderdelen! De onderdelenmerken zijn bijna altijd afkomstig van OEM-leveranciers. De afkorting OEM staat voor Original Equipment Manufacturer. Onderdelenmerken die Vakgarage monteert, zoals o.a. Bosch, Brembo, Gates, Michelin, Monroe, NGK, SKF, Valeo en VDO, worden ook standaard vanuit de fabriek in de auto gemonteerd.

Door voordelige inkoop van auto Axiradius profiteert u mee van scherpe prijzen op originele onderdelen.

Onderhoud en APK keuring

Ook voor regulier onderhoud kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan een grote- en kleine- beurt, maar ook onderhoud van uw airco. Tevens verzorgen onze APK keurmeesters een APK keuring. Allemaal bij uw garage Axiradius gewoon in Best.